AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 21.2.2019

​Toinen hollantilaistoppari sopimukseen – IFK Mariehamnin pelaajaryhmä nyt valmis

​Toinen hollantilaistoppari sopimukseen – IFK Mariehamnin pelaajaryhmä nyt valmis

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn on solminut sopimuksen toisen hollantilaisen topparin kanssa ja tämän sopimuksen myötä joukkue kaudelle 2019 on nyt koossa.

IFK teki viime kuun vaihteessa sopimuksen toppari Rick Kettingin kanssa ja keskuspuolustukseen liittyy nyt lisää hollantilaisväriä Robin Buwaldan ja seuran allekirjoitettua kaksivuotisen sopimuksen keskiviikkoiltana.

24-vuotias Buwalda siirtyy Grönvittin riveihin Hollannin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta NEC Nijmegenista. Buwalda siirtyi NEC:n riveihin jo vuonna 2016 ja pelasi joukkueen riveissä ennen siirtymistään lainalle vuonna 2018 Go Ahead Eaglesiin, jossa tilille kertyi 18 ottelua Eredivisiessa. Viime kaudeksi hän palasi NEC:n paitaan ja siirtyy nyt siis vihreävalkoisiin väreihin Maarianhaminaan.

- Olemme nyt päässeet sopimukseen Suomen liigatasolla mitattuna meritoituneen topparin kanssa. Buwalda debytoi Hollannin pääsarjassa jo vuonna 2012 ja vaikka hän on vasta 24-vuotias, kyseessä on rutinoitunut pelaaja, jolla on vyöllä lähes sata ottelua Hollannin kahdella ylimmällä sarjatasolla, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kuvailee.

- Uskomme että olemme Robinissa saaneet erittäin hyvän topparin.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia