FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 10.2.2019

​HIFK-luotsi Thodesen: "Ottelu ottelulta tiedämme paremmin mikä toimii"

​HIFK-luotsi Thodesen: "Ottelu ottelulta tiedämme paremmin mikä toimii"

HIFK:n juhlat ovat tähän asti olleet vähissä cupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n kohtalona on ollut kärsiä toistaiseksi Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa kolme tappiota niukimmalla mahdollisella erolla.

Viimeisin merkintä sarjaan tuli lauantaina, kun FC Honka oli niukasti parempi maalein 2-1. HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen oli tuloksesta huolimatta tyytyväinen peliesitykseen ja katsoo luottavaisena kohti tulevaisuutta.

– Nyt olemme pelanneet sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvia joukkueita vastaan, ja uskon, että pystymme kuromaan eroa heihin kiinni viimeistään Veikkausliigassa, sekä siihen, että meillä on iskukykyinen joukkue sarjassa.

Thodesen muistuttaa, että HIFK hakee vielä oikeaa ja toimivaa ryhmitystä kentälle.

- Ottelussa oli parannettavia osa-alueita, mutta aloitimme kokoonpanolla jossa oli neljä uutta pelaajaa, ja toisella puoliajalla viisi kun Samuel Haglund pääsi kentälle. Meidän täytyy muistaa, että rakennamme uutta joukkuetta, ja sitä kautta tehdä asioita pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti.

- Olen tyytyväinen peliesitykseen, ja olemme näissä otteluissa päässeet kokeilemaan eri kuvioita, joista ottelu ottelulta tiedämme paremmin, mikä toimii ja mitä pitää parantaa. Mutta häviäminen on tietysti aina rankkaa, Thodesen kommentoi.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia