FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 7.2.2019

Viikolla loukkaantuneet Tarvonen ja Afum sivussa Ilvekseltä perjantaina

Viikolla loukkaantuneet Tarvonen ja Afum sivussa Ilvekseltä perjantaina

Ilves matkaa ensimmäiseen cupin vierasotteluunsa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves matkustaa Suomen Cupissa ensimmäistä kertaa vierasjoukkueeksi. Ilveksen neljännessä cupin ottelussa vastassa on liiganousija KPV.

Aiemmista Suomen Cup -otteluista Ilveksellä on kasassa seitsemän pistettä. Voitot on napattu KuPS:sta (4-1) sekä SJK:sta (2-1) ja pisteet tasattiin RoPS:n kanssa (1-1). KPV on pelannut cupissa vasta yhden ottelun, jolloin he pelasivat 1-1 taspelin KuPS:n kanssa.

KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen on suunnitellut joitain muutoksia kokoonpanoon. Kokoonpanoon käytettäväksi hän on saanut pelikuntoon toipuneen Juhani Pikkaraisen. Mannström, Rauhala ja Poutiainen jatkavat kuntoutusta, eivätkä ole vielä Korhosen käytettävissä.

Ilves on kierrättänyt kauden otteluissa isoa pelaajarinkiä ja perjantai tuskin tuo poikkeusta tähän. Varmuudella Ilveksen kokoonpanosta perjantaina ovat poissa pitkäaikaispotilas Tiemoko Fofana, loukkaantunut Santeri Haarala sekä alkuviikosta treeneissä itsensä loukanneet Aleksi Tarvonen ja Samuel Afum.

KPV isännöi Ilvestä Kokkolan Kipparihallissa perjantaina 8. helmikuuta klo 19.00. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia