AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 1.2.2019

​HIFK:n tuore hankinta on pelannut toista lajia maajoukkuetasolla

​HIFK:n tuore hankinta on pelannut toista lajia maajoukkuetasolla

HIFK:hon sopimuksen solminut Kevin Larsson on pelannut myös jääpalloa tähtirinnoissa.

Veikkausliigaan alkavaksi kaudeksi noussut Helsingin IFK julkisti aiemmin tällä viikolla Kevin Larssonin, 17, siirtymisen punapaitaan. Lehdistötiedotteessa Larsson mainitsi unelmoineensa pitkään jalkapallon pelaamisesta HIFK:n paidassa. Tässä unelmassa on kyse nimenomaan jalkapallosta, sillä Larsson on nuoresta iästään huolimatta jo ehtinyt pelata mittavan uran HIFK:ssa – jääpallon puolella.

Larsson on voittanut mm. Suomen mestaruuden P15-sarjassa (2016), SM-hopeaa P17-sarjassa (2018) sekä SM-pronssia P17-sarjassa (2017) HIFK:ta edustaen. Hän on myös pelannut joitakin kertoja Suomen juniorimaajoukkueissa ja voittanut MM-pronssia Suomen paidassa P15-ikäisenä. Larsson teki kyseisessä turnauksessa viisi maalia, joista kolme nähtiin pronssiottelussa Viroa vastaan.

Lajin pariin päätyminen on osin luonnollista, sillä Larsson on HIFK:n jääpallojaoston pitkäaikaisen luottopelaajan ja Suomen mestarin (2010) Rolf Larssonin veljenpoika.

Nähtäväksi jää, tuleeko Kevinistä seuraava Peter Standertskjöld-Nordenstam, eli HIFK:lainen niin kesällä kuin talvellakin. Tällä hetkellä nuoren Larssonin tähtäin on kuitenkin täysillä jalkapallossa ja tulevassa Veikkausliigakaudessa.

Lisää uutisia