vko.03 // 26.1.2019

​IFK Mariehamnin kiri ei riittänyt – "Katkeraa"

Tappio jäti happaman maun "Lundikselle". (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kaatoi IFK Mariehamnin Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan avauksessa maalein 2-1.

Inter karkasi ottelussa kahden maalin johtoon alle puolessa tunnissa, eikä IFK:lla juuri paikkoja avausjaksolla ollut.

Tilanne muuttui toisella jaksolla. Hampus Lönn iski kavennuksen toisen jakson alkuun Dylan Murnanen keskityksestä. Tämän jälkeen IFK:lla oli paikkoja tasoittaakin ottelu, parhaana kenties vaihtomies Joel Karlströmin paikka viisi minuuttia ennen loppua, mutta suora laukaus syötöstä suuntautui suoraan päin Inter-vahti Henrik Moisanderia.

- Katkeraa ettemme saaneet mitään mukaamme tästä ottelusta, Grönvittin päävalmentaja Peter Lundberg totesi.

Lähde: Nya Åland