AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 25.1.2019

Strandvall SJK:n kohtaamisesta: "Pitää heti olla iskussa"

Strandvall SJK:n kohtaamisesta: "Pitää heti olla iskussa"

Sebastian Strandvall on Pohjanmaan derbyjen konkareita. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cup alkaa useimpien Veikkausliigajoukkueitten osalta viikonloppuna ja kun perjantaina vastakkain ovat SJK ja VPS, niin sähinää on takuuvarmasti luvassa.

Vepsun Sebastian Strandvall on monessa liemessä keitetty ja myös Pohjamaan derbyt ovat tuttuja. Strandvall pääsikin itseoikeutetusti hiukan opastamaan uutta saksalaismaalivahti Martin Kompallaa.

- Heti paikallisottelu ja vieraissa, sitä sanoin Martinillekin, että aika hyvään paikkaan hän tänne tuli, Strandvall naurahtaa.

- Yleisöä tulee varmasti paikalle täältä Vaasastakin. Pitää heti olla iskussa.

Derbya ei koskaan kukaan halua hävitä ja tavoitteet Suomen Cupissa ovat muutenkin Strandvallin mukaan korkealla, mutta pelkästään tuloksen ehdoilla ei mennä. Alkuvuosi on ollut positiivinen ja sen päälle rakennetaan.

- Ihan jees mennyt, aika pienellä ringillä on vedetty. Vielä tarvitaan lisää pelaajia. Sillä ryhmällä, jolla on vedetty, on mennyt kuitenkin tosi hyvin, "Seba" luonnehtii.

- Koko cupia katsoen lähdetään hakemaan hyviä suorituksia. Yksi kauden teemoista on varmasti se, että jokaiselle on selkeää mitä kentällä pitää tehdään ja sitä lähdetään cupissa ajamaan sisään. Toivottavasti se tuo sitten myös hyviä tuloksia.

SJK-VPS pelataan perjantaina 25.1. klo 19:00 Seinäjoella Wallsportissa. Ottelua voi seurata kaikkien cupin otteluiden tavoin suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: VPS TV
Lisää uutisia