AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 24.1.2019

​KPV:n hankinta muistuttaa: "Talven alkupeleissä voi käydä ihan mitä vaan"

​KPV:n hankinta muistuttaa: "Talven alkupeleissä voi käydä ihan mitä vaan"

Juri Kinnunen siirtyi alkavaksi kaudeksi KPV:hen Turun Palloseurasta. (Kuva: Juha Tamminen)

Juri Kinnusen edustama KPV avaa taipaleensa Suomen Cupissa perjantaina.

Vastaansa Veikkausliigaan alkavaksi kaudeksi noussut kokkolalaisseura saa viime kauden pronssimitalistin KuPS:n, joka hävisi puolestaan oman cup-avauksensa Ilvekselle viime viikolla tylysti 1-4-lukemin Tampereella.

KPV:hen talven aikana TPS:sta siirtynyt laitapuolustaja Juri Kinnunen ei varsinaisesti yllättynyt KuPS:n tappiosta, vaikka viime kauden mitalistilta odotettiin luonnollisesti paljon viidenneksi tullutta Ilvestä vastaan.

- Ilves on tosi kova joukkue ja he pelaavat tosi hyvää futista. En ihmettele, näissä talven alkupeleissä voi käydä ihan mitä vaan. Nämä ovat ihan eri pelejä kuin keskellä kautta, Kinnunen muistuttaa ja lisää, että osalla joukkueista ryhmän rakennus voi olla vielä kesken.

Hän on iloinen siitä, että panokselliset ottelut alkavat vuoden 2019 osalta.

- Ihan kiva kyllä päästä taas vääntämään kunnon pelejä. Harjoituspelit ovat vähän eri asia. Vaikka en niin paljon tykkää cupista tuollaisessa muodossa, niin pelaajalle se on paljon kivempaa pelata tosipelejä kuin harjoituspelejä. Siinä saa niitä hyviä minuutteja kautta ajatellen ja sen kautta tulee varmasti enemmänkin onnistumisia.

Kinnunen nähtiin KPV-paidassa jo viime lauantaina, kun joukkue otti murskaavan 5-0-voiton PK-37:aa vastaan harjoitusottelussa.


Suomen Cupin ottelu KPV-KuPS pelataan perjantaina 25.1. klo 19 alkaen Kipparihallissa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia