vko.03 // 23.1.2019

​Ilveksen lupaava pelaaja maalinteossa nuorisomaajoukkueessa

Ilveksen 16-vuotias Naatan Skyttä onnistui tiistaina maalinteossa maajoukkuepaidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Naatan Skyttä viimeisteli Suomen U17-poikien voittomaalin tiistaina Valko-Venäjän verkkoon.

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa parhaillaan Valko-Venäjän Minskissä kansainvälistä turnausta.

Suomi kohtasi turnauksen toisessa ottelussaan isäntämaa Valko-Venäjän tiistaina ja otti hienon 1-0-voiton. Maalista vastasi Ilveksen keskikentällä ja hyökkäyksessä pelaava 16-vuotias Naatan Skyttä.

Valko-Venäjän maalivahti torjui pelin kuudennella minuutilla Skytän ampuman rangaistuspotkun, mutta pallo ajautui Ilveksen pelurille isäntäjoukkueen puolustajan huonon purun seurauksena, eikä Skyttä erehtynyt toisesta avopaikasta.

Skyttä debytoi viime kaudella Veikkausliigassa Ilveksen paidassa. Hän pelasi kahdessa ottelussa yhteensä 21 minuuttia.

Seuraavaksi U17-pojat kohtaa torstaina 24.1. Tadzhikistanin klo 15.55 Suomen aikaa. Avausottelunsa Suomi hävisi sunnuntaina Belgialle 0-1.