AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 22.1.2019

​Valmentaja innokkaana cup-avaukseen: "Tiedetään, että tulee kova nippu vastaan"

​Valmentaja innokkaana cup-avaukseen: "Tiedetään, että tulee kova nippu vastaan"

Jarmo Korhosen valmentama KPV aloittaa taipaleensa Suomen Cupissa perjantaina KuPS:aa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjanousija KPV avaa taipaleensa Suomen Cupissa KuPS:aa vastaan perjantaina.

Alkavaksi kaudeksi Veikkausliigaan pitkän tauon jälkeen palaava KPV aloittaa Suomen Cupin taipaleensa perjantaina. Vastassa on kotihallissa viime kauden pronssimitalisti Kuopion Palloseura.

KPV pelasi lauantaina harjoitusottelun Kakkosen PK-37:aa vastaan ja voitti selvin 5-0-lukemin, joten alla on ehjä esitys. Kokkolalaisten leirissä kuitenkin tiedetään, että vastus kovenee useita pykäliä perjantaina.

- Nyt saatiin lauantaina treenipeli aikaiseksi ja saatiin ennen kaikkea pelituntumaa. Kyllä jokainen tiedostaa, että nyt alkavat tosipelit. Jokainen voi ymmärtää, että mieli on aika virkeä, odottava ja tiedetään, että sieltä tulee kova nippu vastaan - ehkä tällä hetkellä liigan valmiimpia, KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen sanoi ennakoiden tulevaa ottelua.

- Mielenkiinnolla odotetaan, että päästään mittaamaan oma taso.

KuPS on Korhosen mielestä hyvä testi KPV:lle heti kättelyyn. Suomen Cupia hän pitää kokonaisuudessaan hyvänä valmistajana sarjakauteen. KPV:n kanssa samassa lohkossa pelaavat myös RoPS, Ilves, VPS ja SJK.

- Kyllä se (KuPS-peli) kertoo nimenomaan sen, missä tällä hetkellä mennään. Jos jotain hyvää on tullut tästä sarjamuutoksesta, niin tämä osui meille kun nenä päähän. Me näemme nyt viime kauden kakkosen, kolmosen ja viitosen ja päästään peilaamaan sitä omaa tekemistä Suomen kovimpiin joukkueisiin. Meille se käy tosi hyvin, Korhonen iloitsi.


Suomen Cupin ottelu KPV-KuPS pelataan perjantaina 25.1. klo 19 alkaen Kipparihallissa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia