FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 10.1.2019

Takana 179 Veikkausliigapeliä ja 69 maaottelua: "Tavoitteena olisi, että voittaisi kultaa"

Takana 179 Veikkausliigapeliä ja 69 maaottelua: "Tavoitteena olisi, että voittaisi kultaa"

Ats Purje hamuaa menestystä. (Kuva: Juha Tamminen)

Viron A-maajoukkuehyökkääjä Ats Purje jatkaa hienoa pelaajauraansa Kuopion Palloseuran riveissä. Osapuolet allekirjoittivat juuri joulun alla yksivuotisen jatkosopimuksen vuodelle 2019 ja hyökkääjä jatkaa siten päättäväistä maalijahtiaan myös tällä pelikaudella keltamustien riveissä.

KuPS tähtää hyvään menestykseen niin Suomen Cupissa, Veikkausliigassa kuin keskikesän europeleissäkin ja pelikauteen 2019 lähdetään menestyksennälkäisin odotuksin.

- Seuralle on tärkeää päästä mitaleille. Omana tavoitteena olisi, että voittaisi kultaa Kuopion Palloseuran kanssa. Se ei ole tietenkään helppoa, mutta jalkapalloilussa on kaikki mahdollista. Toivon koko kaupunkia tueksi koko kaudelle, Purje toivoo KuPS:n verkkosivujen haastattelussa.

Hyökkääjä pelaa nyt jo kuudetta sarjakauttaan Kuopion Palloseuran väreissä. Purje on pelannut viiden KuPS-kautensa aikana yhteensä 139 Veikkausliigaottelua tehden kuopiolaisille 30 liigamaalia. Hyökkääjän koko liigaura Suomen kentillä sisältää kaikkiaan 179 liigapeliä ja 41 liigamaalia. Sarjakausi 2018 päättyi riemukkaisiin pronssimitalijuhliin ja Ats lähettää lämpimiä terveisiä kaikille seuran kannattajille uuden kilpailukauden jälleen alkaessa.

- Faneille iso kiitos viime kaudesta. He ovat aina olleet meidän tukenamme. Olen onnellinen siitä, että pystyn pelaamaan vielä yhden kauden KuPS:ssa, hyökkääjä iloitsee.

Hän on pelannut yhteensä 69 A-maaottelua Viron paidassa ja on tehnyt kymmenen maajoukkuemaalia.

Lisää uutisia