FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 8.1.2019

​VPS kohtaa kovan harjoitusvastustajan maaliskuussa

​VPS kohtaa kovan harjoitusvastustajan maaliskuussa

VPS kohtaa Sundsvallin maaliskuussa perinteiseen tapaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruotsin pääsarjan Allsvenskanin seura GIF Sundsvall saapuu Elisa Stadionille 9.3. pelaamaan harjoitusottelun Vaasan Palloseuraa vastaan.

Sundsvall sijoittui viime kaudella Allsvenskanissa kahdeksanneksi. VPS ja GIF Sundsvall ovat pelanneet harjoitusotteluita keskenään myös aikaisempina vuosina.

- Näitä suhteita on syntynyt aika moneenkin ruotsalaiseen seuraan, esimerkiksi Östersundiin ja Sundsvalliin on hyvät suhteet. Me olemme maantieteellisesti lähellä toisiamme. Me tarjoamme heille hyvän haasteen ja he tarjoavat meille loistavan haasteen, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kertoi.

VPS ja GIF Sundsvall kohtasivat myös viime vuoden harjoituskaudella. Silloin ottelu päättyi Sundsvallin 2-0-voittoon.

- Sundsvall oli sensaatio viime kauden Allsvenskanissa. Joukkue, joka kontrolloi palloa ja kenttätapahtumia todella hienolla tavalla. Allsvenskan alkaa noin parin viikon päästä harjoitusottelumme jälkeen, joten Sundsvall tulee olemaan kovassa kunnossa Vaasaan saapuessaan.

Ottelu toimii "Vepsulle" hyvänä tasonmittauksena ennen Veikkausliigakauden alkua.

- Ottelu antaa meille mahdollisuuden nähdä oma tasomme ja erot heihin. Pelaajilta tulleen palautteen mukaan nämä ottelut ovat hyviä. Viime vuonna epäonnistuimme maaliskuussa, koska teimme pitkiä reissuja ja väsyimme vähän liikaa. Nyt meillä on hyvä tilanne, koska saimme Sundsvallin tänne, Vuorinen sanoi.

Ottelu pelataan olosuhteiden salliessa Vaasan Elisa Stadionilla lauantaina 9.3. Ottelun alkamisajasta tiedotetaan myöhemmin.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia