FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 7.1.2019

​KuPS:lle tärkeä jatkosopimus - kapteeni Pennanen pysyy Kuopiossa

​KuPS:lle tärkeä jatkosopimus - kapteeni Pennanen pysyy Kuopiossa

Petteri Pennasen ura jatkuu Kuopiossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Petteri Pennanen jatkaa uraansa KuPS:ssa.

Kuopion Palloseura on solminut merkittävän jatkosopimuksen tulevia kausia varten. Keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen jatkaa kuopiolaisjoukkueen riveissä kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa sarjakaudet 2019 ja 2020.

- Kaikki varmasti jo tietävät, miten paljon Kuopion Palloseura minulle merkitsee ja miten paljon nautin pelaamisestani täällä. Isoin syy jatkosopimukselle ja samalla tavoite tulevaisuuteen on selkeä: haluan voittaa mestaruuden ja Suomen Cupin Kuopion Palloseuran riveissä, Pennanen toteaa.

Pennanen pelasi loistavan sarjakauden 2018 kasvattajaseuransa riveissä. Hänet valittiin vuoden 2018 parhaaksi keskikenttäpelaajaksi koko Veikkausliigassa ja peräti kolme kertaa kuukauden tähdistöjoukkueeseen ja kahdesti kuukauden parhaaksi pelaajaksi kauden aikana erinomaisten peliotteidensa ansiosta.

Pennanen teki päättyneellä sarjakaudella uuden oman kausikohtaisen maaliennätyksensä (12 liigamaalia) ja antoi kanssapelaajilleen kuusi hienoa maalisyöttöä.

Jalkapallotoimittajien yhdistys Pallo-Kopla valitsi Pennasen vuoden 2018 tähdistöjoukkueeseensa ja kapteeni valittiin myös Kuopion Palloseuran vuoden 2018 parhaaksi pelaajaksi. Pennanen keräsi kauden aikana yhteensä 25 IS-tähteä sijoittuen tiukassa kisassa kolmanneksi.

Lisää uutisia