FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.00 // 5.1.2019

SJK:n Suomen Cupin kotiotteluiden liput nyt myynnissä

SJK:n Suomen Cupin kotiotteluiden liput nyt myynnissä

Cupin kotiotteluliput ovat nyt myynnissä Seinäjoella. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n kausikortit kaudelle 2019 käyvät myös kaikkiin Suomen Cupin kotiotteluihin. Perjantaina SJK:n verkkokauppaan tulivat myyntiin myös Suomen Cupin karsintalohkopelien ennakkoliput.

SJK pelaa karsintalohkossa kaksi varsinaista kotiottelua, mutta näiden lisäksi Seinäjoella pelataan myös vierasotteluiksi merkityt KuPS- ja RoPS-ottelut. SJK auttaa noiden otteluiden järjestelyissä ja hoitaa lipunmyynnin, mutta pelit ovat silti SJK:lle vierasotteluita. Siksi SJK:n kausikortit eivät käy näissä otteluissa.

Varsinaisissa kotiotteluissa SJK kohtaa perjantaina 25.1. klo 19:00 VPS:n ja perjantaina 22.2. klo 19:00 KPV:n. KuPS - SJK pelataan lauantaina 9.2. klo 14:00 ja RoPS - SJK lauantaina 16.2. klo 14:00. Kaikkien näiden otteluiden ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa.

Ennakkolippujen hinnat ovat 15€ ja alennusryhmäläisille 10€. Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, 7–16-vuotiaat, työttömät ja varushenkilöt. Alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi vanhemman tai huoltajan seurassa. Näiden lisäksi on myynnissä kaikkiin otteluihin VIP-paketteja, joka sisältää omat varatut istumapaikat Wallsportin päätykatsomosta, finger food buffetpöydän, oman varatun pöytäpaikan sekä SJK edustajan vierailun ennen ottelua. VIP-paketin hinta on 69,90 €.

Neljän Seinäjoella pelattavan ottelun lisäksi SJK kohtaa Ilveksen vierasottelussa Pirkkahallissa lauantaina 2.2. SJK-kannattajat järjestävät otteluun bussikuljetuksen ja siitä tiedotetaan lisää lähempänä ottelua.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia