FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.00 // 2.1.2019

FC Lahden tuore vahvistus: "Veikkausliiga on kovatasoinen ja tasainen sarja"

FC Lahden tuore vahvistus: "Veikkausliiga on kovatasoinen ja tasainen sarja"

Jerónimo Anione odottaa paljon tulevalta kaudelta. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahden tuore meksikolaisvahvistus Jerónimo Amione odottaa Lahteen saapumistaan ja liittymistä joukkueeseen.

Hän kuvailee Veikkausliigaa hyvätasoiseksi sarjaksi, jossa on kovia pelaajia. Lahdessa hän lupaa antaa kaikkensa joukkueen eteen, jotta FC Lahti menestyisi alkavalla kaudella.

- Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja odotan innolla, että pääsen liittymään joukkueen mukaan. Tiedän, että Veikkausliiga on kovatasoinen ja tasainen sarja, jossa on hyviä pelaajia. Haluan antaa joukkueelle kaikkeni, jotta menestymme. Uskon vahvasti, että menestymme tulevalla kaudella, Amione aloittaa.

Hyökkäyspäässä viihtyvä Amione on erittäin kokenut pelaaja ja pelannut Meksikon pääsarjassa toista sataa ottelua. Hän näkee omaksi vahvuudekseen muun muassa pallollisen pelin. Amione kertoo myös, että häneltä on lupa odottaa tehoja.

- Olen dynaaminen hyökkääjä. Voin olla kärkipelaaja, mutta voin pelata luontevasti myös molempia laitoja. Osaan pitää ja suojata palloa hyvin ja viedä sitä eteenpäin. Yksi suurin vahvuuteni on luoda maalipaikkoja ja tehdä maaleja myös itse, Amione kertoo.

Täysin ummikkona meksikolaislibanonilainen Amione ei Suomeen tule. Hän tietää paljon Suomesta ja kehuu samalla maan kauneutta. Amione odottaa oppivansa kuitenkin paljon uutta maasta tulevaisuudessa.

- Suomi on kaunis maa. Suomen kulttuuri ja ihmiset ovat hämmästyttäviä. Tiedän, että Suomi on koulutuksessa maailman huippua ja ihmiset ovat erittäin kiinnostuneita urheilusta. Olen erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta asua Suomessa ja oppia lisää. Toivottavasti näemme pian, Amione toivoo.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia