AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 14.12.2018

​VPS:n kauden jälkeiselle harjoittelulle kehuja: "Tosi onnistunut"

​VPS:n kauden jälkeiselle harjoittelulle kehuja: "Tosi onnistunut"

Sebastian Strandvallin kipparoima VPS viettää vuosilomaa joulukuussa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n pelaajat viettävät vuosilomaansa joulukuussa.

Vaasan Palloseura päätti vuoden samaan tapaan kuin parina aiemmallakin kaudella. "Vepsu" jatkoi joukkueharjoittelua marraskuussa ja jäi marraskuun lopulla loppuvuoden pituiselle tauolle, jonka aikana pelaajat viettävät vuosilomaansa.

Kyseinen toimintatapa on ollut joukkueen kapteenin Sebastian Strandvallin mielestä erinomainen. Kun koko joulukuu on lomaa, joukkueen jäsenille tarjoutuu mahdollisuus vetää pidempi hetki happea ennen vuoden vaihtumista ja joukkueharjoituksiin palaamista.

- Olen kyllä tykännyt siitä tosi paljon. Tämä on nyt kolmas peräkkäinen vuosi, kun olemme tehneet näin. Se on ollut ainakin omien kokemusteni mukaan tosi onnistunut näin. Kausi kestää sen 11 kuukautta ja sitten lomat vietetään yhteen putkeen, silloin ehtii kunnolla rauhoittua, Strandvall kehui.

- Nyt olemme toista viikkoa lomalla, ja kyllä se tuntuisi hassulta, jos esimerkiksi tämän viikon jälkeen menisimme jo treeneihin. Ennen on ollut niin, että pari viikkoa (lomaa) heti kauden jälkeen ja pari viikkoa joulun aikana. Mielestäni on ollut parempi näin, että kaikki lomat pidetään yhteen putkeen.

VPS ei ole ainoa kyseistä tapaa suosiva Veikkausliigan seura. Muun muassa HJK on käyttänyt samanlaista systeemiä sarjan päätyttyä.

VPS:n fyysinen valmennus on valmistellut joukkueen pelaajille yksilölliset harjoitusohjelmat, joita jokainen saa halutessaan toteuttaa joulukuussa. Joukkueharjoituksien pariin VPS palaa 4. tammikuuta.

Lisää uutisia