AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 15.11.2018

Interin nuori tähti nousi Albanian A-maajoukkueeseen

Interin nuori tähti nousi Albanian A-maajoukkueeseen

Albion Ademi nousi pikavauhdilla U21:sta A-maajoukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Albion Ademin maajoukkuekomennus Albaniassa vaihtui alle 21-vuotiaista A-maajoukkueeseen.

Syyskuussa Albanian alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa debytoinut Albion Ademi oli kutsuttu maan alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen myös nyt käynnistyneen maaottelutauon ajaksi. Albanian alle 21-vuotiaat pelaavat Maltaa vastaan huomenna ja maanantaina tuplamaaottelun.

Nyt 19-vuotiaan Ademin juniorimaajoukkuekomennus on kuitenkin vaihtunut Albanian A-maajoukkueeseen. Albanian jalkapalloliitto on ilmoittanut joukkueen italialaisvalmentaja Christian Panuccin nostaneen Ademin A-maajoukkueen mukaan ryhmän valmistautuessa lauantaiseen UEFA Nations Leaguen kotiotteluun Skotlantia vastaan.

Albanian maajoukkue selviytyi edellisiin miesten EM-kisoihin vuonna 2016, mutta ei edennyt silloin lohkovaiheesta jatkoon. Tämän vuoden kolmesta Nations Leaguen ottelusta joukkue on voittanut vasta yhden.

Ademi pelasi FC Interin paidassa päättyneellä kaudella 25 Veikkausliigan ottelussa, joissa hän onnistui maalinteossa kaikkiaan neljästi. Hänet valittiin myös Palloliiton Länsi-Suomen piirin Vuoden nuoreksi pelaajaksi.

Lisää uutisia