AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 1.11.2018

Honkavaara tyytyväinen tilanteeseen - "Hyvän kokonaisuuden rakentaminen tärkeintä"

Honkavaara tyytyväinen tilanteeseen - "Hyvän kokonaisuuden rakentaminen tärkeintä"

"Honsu" ei hätiköi pelaajahankintojen suhteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura päätti lauantaina hienon sarjakautensa iloisiin pronssijuhliin Maarianhaminassa.

Edustusjoukkueen pelaajat viettävät tällä hetkellä ansaittua taukoa joukkueharjoittelusta, mutta joukkueen rakentaminen pelikaudelle 2019 on parhaillaan käynnissä. Kuopion Palloseuralla on tällä hetkellä pelaajasopimus ensi kaudesta jo 19 pelaajan kanssa, joista peräti 12 on joko seuran omia tai lähialueen kasvatteja.

Kuopion Palloseuran riveissä viime kaudella pelanneista pelaajista Hamed Coulibaly, Johannes Kytilä ja Joni Mäkelä jättävät varmuudella Kuopion Palloseuran. Mäkelä ja Kytilä edustivat Kuopion Palloseuraa kahden kauden ajan, Coulibaly saapui Kuopioon jo kaudella 2015.

Jatkosopimusneuvottelut jatkuvat vielä useiden pelaajien kanssa. Näiden pelaajien joukkoon kuuluvat Petteri Pennanen, Henri Toivomäki, Juho Pirttijoki, Reuben Gabriel ja Ats Purje.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara on tyytyväinen joukkueen nykyiseen sopimustilanteeseen ja joukkuetta pelikaudelle 2019 rakennetaan maltilla. Joukkueharjoitukset jatkuvat 13.11. ja Kuopion Palloseura harjoittelee marraskuun loppuun saakka Savon Sanomat Areenalla.

- Sopimustilanne on hyvä, eikä meillä ole kiire uusien pelaajien kanssa. Pyrimme testaamaan joitakin ulkomaalaispelaajia marraskuun treenijakson aikana. Hyviä pelaajia on paljon vapaana, mutta hyvän kokonaisuuden rakentaminen on paljon tärkeämpää kuin yksittäisten pelaajien hankkiminen. Etenemme maltilla, toteaa päävalmentaja Jani Honkavaara.

Lisää uutisia