FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2018

Eremenko kiteytti: ”Teimme sen mitä piti”

Eremenko kiteytti: ”Teimme sen mitä piti”

Kuva: Juha Tamminen

SJK pelasi kauden päätöskierroksella 2-2-tasapelin FC Interin kanssa ja varmisti paikkansa ensi kauden Veikkausliigassa.

SJK johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta toisella FC Inter painoi kaasua ja tuli aivan loppuminuuteilla tasapeliin. SJK:n maalit iski Mehmet Hetemaj ja Denys Oliinyk. Ottelussa päätti peliuransa SJK:n monivuotinen puolustaja Richie Dorman ja häntä muistettiin ottelussa moneen otteesen.

SJK sijoittui lopulta sarjassa yhdeksänneksi. IFK Mariehamn jäi pisteen päähän taakse ja TPS kolmen. TPS joutuu karsintaan Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan.

- Nyt on hieman tyhjä olo, olisi ollut kivempi lopettaa kausi voitolla. Mielestäni meidän olisi pitänyt voittaa, kun miettii mitkä mahdollisuudet meillä siihen oli. Mutta lopulta tärkeintä oli, että me varmistamme sarjapaikan ja me teimme sen. Pelistä on paljon asioita mitä pyörii mielessä, mutta en halua sanoa niitä, sillä me teimme sen mitä piti ja alamme katsomaan ensi kauteen, päävalmentaja Alexei Eremenko kiteytti.

Lisää uutisia