AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2018

​Kuopiossa jaossa tärkeitä pisteitä: "Kauden tähän asti isoin peli"

​Kuopiossa jaossa tärkeitä pisteitä: "Kauden tähän asti isoin peli"

Kuva: Juha Tamminen

Kuopiossa pelataan sunnuntaina mielenkiintoinen ottelu, kun mitalia hamuava KuPS ja karsijan paikalta ylös haluava TPS iskevät yhteen.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Turussa päättyi maalittomaan tasapeliin. Kuopiossa elokuun alussa KuPS käänsi tiukan väännön 3-2-voitoksi.

- TPS on kova joukkue ja siellä on hyviä pelaajia. Pystyvät luomaan paikkoja ja menivät meitäkin vastaan johtoon, mutta onneksi käännettiin se peli muutamalla maalilla. Edellisestä kohtaamisesta on siis hyvät muistot. Sitä pitää painottaa, että TPS on kova joukkue, vaikka sarjataulukon häntäpäässä ovatkin, toteaa KuPS:n maalitykki Rasmus Karjalainen.

KuPS on pelannut todella väkevän syksyn, mutta niin on myös TPS. Syksyllä tehdyt hyvät tulokset nostivat turkulaiset pois suoran putoajan paikalta.

- Sen verran olen seurannut, että ovat nousseet syksyn aikana aika hyvin. Olivat sarjan hännilläkin, mutta ovat nousseet ja tehneet selvän eron, että eivät tipu ainakaan suoraan. Kovaa taistelua käydään nyt siitä, kuka välttää karsijan paikan.

Sunnuntaina Kuopiossa tarvitsee kipeästi kaksi joukkuetta. KuPS hamuaa mitalisijalle ja TPS haluaa välttää karsinnat.

- Iso peli kyllä molemmille, mutta erilaiset panokset. Se on selvää, että tämä on meidän kauden tähän asti isoin peli. Meillä on kuitenkin hyvä draivi ja luottamusta, että se jatkuu, 16 liigamaalia tällä kaudella viimeistellyt Karjalainen toteaa.

KuPS-TPS Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia