FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.41 // 9.10.2018

​Juha Pirinen teki ensimmäisen liigamaalinsa HJK:ssa - "Kiitos vain Mosalle"

​Juha Pirinen teki ensimmäisen liigamaalinsa HJK:ssa - "Kiitos vain Mosalle"

Juha Pirinen teki sunnuntaina ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa HJK:n paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien mukana oleva puolustaja Juha Pirinen teki ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa HJK:ssa sunnuntaina.

Juha Pirinen on heiluttanut Veikkausliigassa verkkoja aiemminkin, mutta sunnuntaina hän sai tililleen ensimmäisen pääsarjatason maalinsa HJK:n paidassa.

Pirinen laukoi vapaapotkun vasemmalla jalallaan oikeaan yläkulmaan, mikä riitti HJK:lle 1-0-voittoon VPS:stä.

Osuman jälkeen hän tuuletteli maaliaan onnellisena ja joukkuetovereidensa ympäröimänä. Pieni painolasti putosi selästä hienon onnistumisen myötä.

- Fanit huusivat jo viime vuonna loppukaudesta, että "Piri" vetää vaparit ja rankkarit, ja oman joukkueenkin pelaajat kettuilivat siitä. Ajattelin, ettei viitsi jättää kauden viimeiseen peliin. Heti kun tämä kausi alkoi, he ovat huutaneet, että meikäläinen vetäisi kaikki rankkarit ja kaikki maailman mahdollisuudet, joka paikasta pitäisi laukoa, Pirinen selitti hymy huulillaan.

Yleensä vapaapotkut laukoo HJK:ssa Moshtagh Yaghoubi. Pirinen sai kuitenkin mahdollisuutensa pienen hetken kestäneen keskustelun jälkeen.

- Sanoin Mosalle, että voisin tulla vähän tähän hämäilemään ja naureskelin. Sitten katsoin, että muuri oli laitettu vähän eri lailla kuin normaalisti. Minusta se oli pikkuisen Mosan puolella se vapari, mutta muuri ei peittänyt etupesää, vaan jotenkin takapesää.

- Ajattelin, että hemmetti, voisinko kokeilla, nyt tuntuisi että voisi lähteä. Mosa sanoi pelin jälkeen, ettei voinut kieltäytyä kun naureskelin siinä sillä tavalla. Oli niin vekkuli ilme! Kiitos vain Mosalle siitä, Pirinen kiitteli.

Parhaillaan Pirinen on Suomen A-maajoukkueen mukana. Suomi pelaa Uefan uudessa kilpailussa Nations Leaguessa seuraavaksi Viroa vastaan Tallinnassa perjantaina 12.10. ja kohtaa kolme päivää myöhemmin Kreikan Tampereella.

Suomi on aloittanut Nations Leaguen kahdella voitolla. Sekä Unkari että Viro kaatuivat syyskuun kotipeleissä 1-0-tuloksilla. Molemmissa peleissä voittomaalit iski Teemu Pukki.


HJK-SJK Telia 5G Areenalla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: Huuhkaja-tv
vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia