AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 5.10.2018

IFK Mariehamn ja Jomala IK tiivistävät yhteistyötään

IFK Mariehamn ja Jomala IK tiivistävät yhteistyötään

IFK Mariehamn ja Jomala IK ilmoittivat perjantaina seurojen yhteistyön tiivistymisestä niin seniori- kuin nuorten tasollakin.

Miesten osalta yhteistyön tiivistyminen sisältää farmisopimuksen solmimisen. Tämä mahdollistaa esimerkiksi IFK-pelaajien pelaamisen JIK:ssa farmisääntöjen puitteissa, mutta kyse on ennen kaikkea pitkäaikaisesta panostuksesta.

- Haluamme tätä kautta saada selkeän askelman niille pelaajille, jotka kuuluvat seuroihimme, sanovat IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson ja JIK:n jalkapallojaoston puheenjohtaja Peik Enberg.

Myös junioripuolella yhteistyö tiivistyy ja ensimmäisenä konkreettisena osoituksena tästä on seurojen yhdessä 12.-14. lokakuuta järjestämä jalkapallokoulu ja valmentajakoulutustapahtuma.

- Vaikka IFK ja JIK nyt syventävät yhteistyötään, olemme luonnollisesti avoimia yhteistyölle kaikkien ahvenanmaalaisten seurojen kanssa, sanovat Enberg ja IFK:n seurapäällikkö Thomas Fonsell.

IFK Mariehamnilla on yli 500 pelaajaa ja Jomala IK:lla noin 250 pelaajaa.


IFK Mariehamn-FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 7.10. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia