AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 30.9.2018

​TPS haluaa voiton muualtakin kuin Turusta

​TPS haluaa voiton muualtakin kuin Turusta

Kuva: Juha Tamminen

TPS:n vieraspelit eivät ole sujuneet odotetusti. Ainoa voitto on FC Interistä, joten sekin voitto tuli omalla kotikentällä.

TPS:n vierassaldo tältä kaudelta on varsin vaatimatonta luettavaa. Ainoa vierasvoitto on tullut FC Interistä huhtikuussa, mutta sekin vierasottelu pelattiin TPS:n kotikentällä Veritas Stadionilla. Tasapelejä on tullut kolme, RoPS:ia, IFK Mariehamnia ja PS Kemiä vastaan. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen painottaakin, että raitapaitojen tavoitteena on saavuttaa voitto Veikkausliigassa vielä Turun ulkopuolellakin. Sunnuntaina vierasvoittoa metsästetään Lahdesta.

- Halutaan näyttää, että voidaan ottaa pisteitä siitäkin pelistä. Vierassaldo on ollut vähän aneeminen. Kyllä me otetaan se voitto vielä jostain muualtakin kuin Turusta, Laurikainen lupaa.

TPS on pelannut viime aikoina väkevästi ja saanut revittyä hieman eroa sarjajumbo PS Kemiin.

- Elokuun puolesta välistä, kun joukkuetta vähän muutettiin, niin se antoi uutta potkua koko joukkueelle. Kilpailutilanne on uusi ja saatiin selkeästi peliin uusia elementtejä. Kamppailupelaaminen on saatu vielä paremmaksi ja maalintekohommat ovat saaneet uutta puhtia, Laurikainen iloitsee.

Myös TPS:n terveystilanne on ollut tällä kaudella huomattavasti parempi kuin viime sesongilla. Syksyn ratkaisupeleissä Laurikaisella on koko pelaajanippu terveenä, josta joukkue valita.

- Terveystilanne on ihan hyvä. Ei oikeastaan kukaan pois.


FC Lahti-TPS Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 30.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia