AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2018

PS Kemillä edessä ratkaisun hetket: ”Aiomme taistella loppuun saakka”

PS Kemillä edessä ratkaisun hetket: ”Aiomme taistella loppuun saakka”

Kuva: Juha Tamminen

PS Kemi on Veikkausliigan hännillä ja matkaa karsijan paikalle on kahdeksan pistettä. Aikaa kuroa ero on neljä kierrosta, joten lauantain ottelu Ilvestä vastaan on äärimmäisen tärkeä.

PS Kemin kausi on ollut vaikea. Päävalmentaja Jari Åhman korvattiin David Hannahilla kesäkuun lopulla, mutta kelkka ei ole kääntynyt. Joukkue kohtaa lauantain Ilves-ottelun jälkeen vielä FC Interin, IFK Mariehamnin ja FC Lahden.

- Odotan loppukaudesta, että pystyisimme pelaamaan joukkueena paremmin ja että tekisimme maaleja. Tarvitsemme pisteitä. Meidän pitää uskoa omaan juttuumme, kun pienet mahdollisuudet säilymiseen ovat vielä jäljellä, puolustaja Kristian Heinolainen toteaa.

- Säilyminen on totta kai mahdollista, mutta pitää olla myös realisti. Se ei tule olemaan helppoa.

Joukkueen edellisestä voitosta liigassa on kahdeksan ottelua. Tuohon väliin mahtuu kolme tasapeliä ja viisi tappiota. PS Kemistä mediaan kirjoitetut uutiset eivät ole viime aikoina olleet positiivisia.

- Se on tuntunut vaikealta, tosi vaikealta. Mutta välillä on tällaista, näillä on pakko mennä. Totta kai kaikki on vaikuttanut joukkueeseen, mutta on meillä ihan hyvä meininki.

- Tämä on ollut kaikin puolin opettavainen kausi, ja on niitä hyviäkin hetkiä ollut. Aiomme taistella loppuu saakka, kävi sitten miten kävi.

PS Kemi matkasi perjantaina päivällä Tampereelle ja kohtaa lauantaina mitalitaistoon kiivaasti pyrkivän Ilveksen Tammelan stadionilla.

- Tärkeintä on saada voitto ja kolme pistettä, "Kride" kiteyttää.


Ilves-PS Kemi Tammelan stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia