AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2018

Vuorinen PS Kemi -voitosta: "Sellainen hyvä teamwork-esitys"

Vuorinen PS Kemi -voitosta: "Sellainen hyvä teamwork-esitys"

Joukkuepelaaminen ilahdutti "Peteä". (Kuva: Juha Tamminen)

VPS haki lauantaina 2-0-vierasvoiton PS Kemistä ja kohenteli asemiaan sarjataulukon keskikastissa.

Molemmilla oli ottelussa paikkansa, mutta kokonaisuutena VPS esiintyi tasapainoisesti ja vei täyden pistepotin matkaansa.

- Meiltä hyvä peli joukkueena. Jos edellisessä pelissä pelattiin vähän yksilöinä, niin nopeasti pääsimme takaisin siihen, missä olemme olleet hyviä, eli yhdessä joukkueena tekemiseen. Tämä oli sellainen hyvä "teamwork"-esitys, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Ottelussa onnistujia oli Vepsun riveissä paljon, mutta eritoten Aatu Laatikaisen paluu avaukseen keskikentällä rytmitti Raidan peliä mukavasti. Vastaavasti myös Joonas Vahtera oli alati vaarallinen linjojen välissä ja Juho Lähde teki paljon tärkeää työtä kentällä. Päävalmentaja Vuorinen kehaisi erityisesti Samu Alangon esitystä laidalla.

- Oli mukava nähdä, että Samu Alanko pelasi avaukseen päästyään hyvän pelin. Hän teki hyviä asioita laidalla.

Vuorisen mukaan tällä kertaa nappiin menivät joukkueen esityksessä erityisesti myös valmistautumiseen liittyvät asiat.

- Huono sää ei vaikuttanut paljoakaan, aika hyvin pystyimme pelaamaan, vaikka kenttä heikkeni rankkasateen vuoksi pelin aikana koko ajan. Poissaolot eivät mielestäni vaikuttaneet peliin mitenkään. Olosuhteista puhuessani ennen peliä tarkoitin myös vastustajaa, joka on erilainen kuin useimmat Veikkausliigassa. Onnistuimme valmistautumisessa näihin asioihin hyvin, Vuorinen totesi.

- Avauspuolikkaalla pääsimme kääntymään paljon linjojen välissä ja pääsimme vastustajan boksin lähelle useasti. Saimme jo siinä vaiheessa hyviä laukaisupaikkoja. Kemillä oli 0-0 -tilanteessa ekalla jaksolla yksi veto ja toisella yksi rima. Me pystyimme kuitenkin luomaan paljon maalipaikkoja, sekä pitämään nollan omissa. Siihen voi olla tyytyväinen.


VPS-KuPS Elisa Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia