AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 20.9.2018

SJK:n pelaaja palaa kokoonpanoon - "Halu auttaa joukkuetta on kova"

SJK:n pelaaja palaa kokoonpanoon - "Halu auttaa joukkuetta on kova"

Matti Klinga palaa SJK:n kokoonpanoon perjantain kotipelissä FC Lahtea vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Matti Klinga on käytettävissä, kun hänen edustamansa SJK kohtaa Klingan entisen seuran FC Lahden perjantaina.

Viime pelit huilannut Klinga palaa SJK:n ryhmään. FC Lahti on luonnollisesti Reippaan kasvatille tuttu vastustaja, koska Klinga pelasi Lahdessa kaudet 2011-14.

- Oli ihan perusflunssa, minkä vuoksi olin hetken sivussa, mutta nyt on taas kaikki hyvin ja pääsee (pelaamaan) FC Lahtea vastaan perjantaina, Klinga kertoi.

- Erittäin tärkeä peli meille. Ja totta kai itselleni on Lahtea vastaan kiva päästä pelaamaan. Siellä on ainakin vielä Loorents Hertsi, Mikko Hauhia ja tietenkin taustoissa samoja tyyppejä kuin oli omana aikananikin. "Toke" (Toni) Korkeakunnaskin ehti olla valmentajani yhden kauden.

Poissaolon jälkeen halu kentälle on kova.

- Nyt kun en ole itse ollut mukana viime peleissä, niin halu auttaa joukkuetta on kyllä kova. Kaikki me täällä painamme kovasti hommia sen eteen, että tulokset alkaa kääntymään meille. Vaikka vaikeaa on ollut, niin mielestäni meillä on hyvä henki joukkueessa, eikä ole ollut mitään eripuraa. Ylipäätään meidän pitää nyt unohtaa kaikki mitä on tapahtunut ja keskittyä vain tulevaan otteluun. Että kaikki tekevät kaikkensa ja valmistaudutaan aidosti kuin finaaliin. Tehdään kaikki se mitä pystytään siihen peliin vain tehdä.


SJK-FC Lahti OmaSp Stadionilla perjantaina 21.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia