FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 20.9.2018

SJK:n parhaan maalintekijän pelaaminen perjantaina epävarmaa

SJK:n parhaan maalintekijän pelaaminen perjantaina epävarmaa

Johannes Laaksosen pelaaminen perjantaina on epävarmaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Johannes Laaksosen pelaaminen perjantain SJK-FC Lahti -ottelussa on epävarmaa.

Keskikenttäpelaaja Laaksonen oli sivussa SJK:n viime ottelusta IFK Mariehamnia vastaan. Vielä keskiviikkona ei ollut täyttä varmuutta siitä, onko hän mukana kokoonpanossa jälleen perjantaina. Laaksonen on joukkueen paras maalintekijä kuudella maalillaan.

- Näillä näkymin pitäisi olla kyllä kunnossa ja olla mukana perjantaina, mutta katsotaan vielä huomenna tarkemmin, Laaksonen kertoi.

- Olen päässyt pelaamaan semmoisella pelipaikalla, että palaset on omalla kohdalla loksahtanut. Mutta kaikista tärkeintä on se. että joukkue voittaa ja saadaan pisteitä sekä varmistetaan sarjapaikka. Tottakai omat onnistumiset on positiivista, mutta joukkueen menestys se on tärkeintä.

SJK kukisti perjantaina Seinäjoelle saapuvan FC Lahden viimeksi 1-0. Tuokin kamppailu pelattiin Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

- Tiukka matsi on tulossa ja FC Lahti on ollut meille tiukka vastustaja muutenkin joka vuosi. Mutta kuten meidän viime peli heitä vastaan osoitti, niin kyllä me pystymme heidät voittamaan omalla pelillämme, Laaksonen arvioi.

- Nyt tarvitaan pisteitä ja lähdetään voittamaan heidät taas. Hyvällä asenteella vain peliin.


SJK-FC Lahti OmaSp Stadionilla perjantaina 21.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia