AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 17.9.2018

KuPS:n Honkavaara: "Sauma parempaan oli"

KuPS:n Honkavaara: "Sauma parempaan oli"

Pinna ei oikein maistunut Jani Honkavaaralle. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuran ja Kuopion Palloseuran välinen Veikkausliigan kärkiottelu päättyi pistejakoon.

Sarjakakkosena oleva RoPS ja sarjakolmosena ollut KuPS onnistuivat maalinteossa toisella puoliajalla ja 1-1 jäi ottelun lopputulokseksi.

KuPS pelaa parhaillaan vahvaa syksyä ja esitti Rovaniemelläkin vankkoja peliotteita. Vierasvoittoon oli kaikki mahdollisuudet.

- Ennen peliä pinna Rovaniemeltä olisi tyydyttänyt, mutta pelin jälkeen ei enää. Sauma parempaan oli, me olimme niskan päällä aika lailla. Me olimme hyviä tänään ja pelasimme taktisesti hyvin. Me onnistuimme riisumaan RoPS aseista ensimmäisellä puoliajalla ja olimme vahvoja. Olen tyytyväinen peliin, tulos harmittaa, päävalmentaja Jani Honkavaara sanoo KuPS:n verkkosivuilla.

Kuopiolaiset jatkoivat hyökkäävää eteenpäin menevää pelaamistaan ja peli oli kaiken kaikkiaan hyvässä kuosissa. Sarjakautta on jäljellä enää viisi ottelukierrosta ja jokaisessa loppukauden ottelussa on siten isot panokset tarjolla. KuPS lähtee jokaiseen otteluun voitontahtoisella mielellä hyvää pelaamistaan jatkamaan.

- Puolustuspelissä me onnistuimme hyvin ja olimme aktiivisia prässissä. Peli toimi hyvin nimenomaan puolustussuuntaan ja meillä oli kokonaisuudessaan hyvä kontrolli kaikissa tilanteissa. Meillä oli parempiakin maalitilanteita kuin "Rassen" (Rasmus Karjalaisen) paikka. Olen tosi tyytyväinen topparipariin, hyvin he onnistuivat noin lyhyellä varoajalla. Seuraavissa peleissä mitalit ratkaistaan ja nyt mennään kohti Honkaa, päävalmentaja toteaa.


KuPS-FC Honka Savon Sanomat Areenalla lauantaina 22.9. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia