AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 13.9.2018

​Valmentaja odottaa pelaajiensa ottavan vastuuta - "Puheet ovat vain puheita"

​Valmentaja odottaa pelaajiensa ottavan vastuuta - "Puheet ovat vain puheita"

Petri Vuorinen toivoo pelaajiltaan esille astumista ja vastuunkantoa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS pelaa maaottelutauon jälkeisessä ottelussaan FC Interiä vastaan Turussa torstaina.

VPS on valmistautunut myös olosuhteiden puolesta tulevaan koitokseen hyvin.

- Olemme saaneet harjoitella Kaarlen kentällä, joka on ollut hyvässä kunnossa. Pyrimme näin olemaan mahdollisimman valmiita luonnonnurmella pelaamiseen. Meidän pitää olla valmiimpia kuin edellisellä kerralla, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen sanoi.

Torstaina kentällä nähdään luotsin mukaan VPS, joka siirtää puheet teoiksi pelikentällä.

- Tiedämme, että puheet ovat vain puheita. Ainoa tapa, jolla voimme osoittaa ne todeksi, on toimintamme kentällä joukkueena. Viime vieraspelissä siitä oli hyviä viitteitä ja tulemme jatkamaan siitä. Pelaajien tulee tälläkin kertaa ottaa vastuuta ja astua esille.

Joukkueen pelaajatilanne on mallillaan. Maaottelutauolla muutamat sairastumisista ja pelikielloista kärsineet pelaajat ovat nyt mukana.

- Joukkueessa on kuitenkin määrällisesti hyvä tilanne pelaajien suhteen. Myös akatemia taistelee kärkisijoista ja sekin on otettu toiminnassa jollain tasolla huomioon. Nuoret saavat jatkuvasti peliaikaa loppukauden aikana akatemiassa, vaikka toki pystyvät olemaan meidänkin mukana tarvittaessa, Vuorinen kommentoi.

VPS majailee Veikkausliigan sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kuusi. Inter on kahdeksantena. Edelliset keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella ovat menneet molemmat "Vepsulle" maalein 2-0 (kotona) ja 3-1 (vieraissa).

Lisää uutisia