FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.37 // 13.9.2018

​HJK-luotsi: "Ollaan valmiita taisteluun pokaalista"

​HJK-luotsi: "Ollaan valmiita taisteluun pokaalista"

Kuva: Juha Tamminen

Sarjajohtaja HJK otti torstaina 2-0-voiton IFK Mariehamnista.

HJK tuli peliin väkevästi ja iski johtomaalin 27. minuutilla.

- Mielestäni onnistuttiin saamaan hyvin rytmistä kiinni. Alla oli kuitenkin maaottelutauko, 12 päivää kun ei oltu pelattu. Saatiin hyvä startti peliin ja hyvä kontrolli pelistä. Vyörytettiin painetta aika hyvin Maarianhaminan maalia kohti, HJK-luotsi Mika Lehkosuo kuvailee ensimmäistä puoliaikaa.

- Toisella puoliajalla pallottomien pelaajien liike loppui ja tehtiin huonoja ratkaisuja. Sitä kautta peli tasaantui. Kohtuu hyvin kuitenkin puolustettiin. No kolme pistettä ja joukkue näytti tänäänkin sen kun syksy tulee ja ratkaisupelit, niin ollaan valmiita taisteluun pokaalista, Lehkosuo toteaa.

FC Lahti-HJK Lahden Kisapuistossa maanantaina 17.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia