AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 12.9.2018

Veikkausliigan maalipörssin kärkinimi kuukauden pelaajaksi – kuukauden valmentaja löytyy napapiiriltä

Veikkausliigan maalipörssin kärkinimi kuukauden pelaajaksi – kuukauden valmentaja löytyy napapiiriltä

Klauss johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 16 maalillaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet HJK:n Klaussin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela.

Veikkausliigan elokuun pelaajaksi on valittu HJK:n hyökkääjä Klauss, joka pelasi elokuussa kahdessa Veikkausliigan ottelussa ja viimeisteli niissä kaksi maalia. Klauss johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 16 maalillaan.

Elokuun valmentajaksi on valittu RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela. Joukkue pelasi elokuussa Koskelan johdolla viisi ottelua, joista oli tuloksena kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Veikkausliigan jatkuessa syyskuun maajoukkuetauon jälkeen torstaina 13.9. RoPS on sarjataulukon toisella sijalla.

Kuukauden valmentajan lisäksi RoPS:sta nimettiin kaksi pelaajaa kuukauden joukkueeseen. Kaksi pelaajaa joukkueeseen saivat myös FC Honka, Ilves ja KuPS. FC Inter, HJK ja TPS saivat joukkueeseen kukin yhden pelaajan.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan. Klauss palkitaan Telia 5G Areenalla torstaina 13.9. pelattavassa ottelussa HJK – IFK Mariehamn. Koskela palkitaan Rovaniemen keskuskentällä maanantaina 17.9. pelattavassa ottelussa RoPS – KuPS.


Veikkausliigan elokuun joukkue (4-4-2):

Jere Koponen (FC Inter)

Agnaldo Moraes (RoPS) – Leo Väisänen (RoPS) – Juho Pirttijoki (KuPS) – Jonas Levänen (FC Honka)

Lucas Kaufmann (FC Honka) – Ville Saxman (KuPS) – Issa Thiaw (Ilves) – Eero Tamminen (Ilves)

Sterling Yateke (TPS) – Klauss (HJK)


Kuukauden pelaaja: Klauss (HJK)

Kuukauden valmentaja: Toni Koskela (RoPS)

Lisää uutisia