AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 27.8.2018

​Steven Polack odottaa hedelmällistä yhteistyötä: "Samanlaiset näkemykset"

​Steven Polack odottaa hedelmällistä yhteistyötä: "Samanlaiset näkemykset"

Kuva: Juha Tamminen

Kokenut brittiluotsi Steven Polack, 57, liittyy PS Kemin valmennustiimiin loppukaudeksi.

Sunnuntaina Kemiin saapunut Polack tarttuu välittömästi toimeensa David Hannahin aisaparina tavoitteenaan PS Kemin pääsarjapaikan säilyttäminen.

— Tosi hyvillä fiiliksillä tulen Kemiin ja takaisin Pohjois-Suomeen. Kävimme puhelimitse Davidin kanssa pitkät ja hyvät keskustelut. Meillä on valmennuksellisista asioista hyvin samankaltaiset näkemykset. Uskomme molemmat kovaan työntekoon vahvalla itseluottamuksella. Kaikki lähtee treenikentältä ja oikeasta asenteesta. Uskon, että kokemuksistani pelaajana ja valmentajana on hyötyä ja näen, että meillä on hyvät mahdollisuudet säilyttää sarjapaikkamme Veikkausliigassa. Vielä on paljon pinnoja jaossa, Polack toteaa.

1961 Englannin Birminghamissa syntynyt Polack saapui Suomeen vuonna 1984 ja muistetaan yhtenä pääsarjan varmaotteisimmista puolustajista. Hän edusti Rovaniemen Palloseuraa yksitoista kautta saavuttaen Suomen Cup -mestaruuden sekä kaksi SM-pronssia. Polack teki toisen RoPS:n maaleista cupin finaalissa vuonna 1986, kun RoPS voitti Kemin Palloseuran 2-0. Kaikkiaan Polack pelasi Suomen pääsarjatasolla 301 ottelua ja teki niissä 31 maalia.

Viimeksi Polack on valmentanut Veikkausliigassa kakkoskoutsina FC KTP:ta 2013 – 2015. Polack on liigassa valmentanut myös FC KooTeePeetä 2003 ja Ykkösessä Viikinkejä, AC Oulua ja Kokkolan Palloveikkoja. Ulkomailla Polack on valmentanut muun muassa ghanalaisissa King Faisal Babesissa ja Bechem Chelsea FC:ssa.

TPS-PS Kemi Veritas Stadionilla perjantaina 31.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia