AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2018

Lehkosuo: "Tasainen peli, arvokas voitto"

Lehkosuo: "Tasainen peli, arvokas voitto"

Pisteet maistuivat Banalle. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjajohtaja HJK onnistui kukistamaan Kuopion Palloseuran yhden kerran tämän Veikkausliigakauden aikana.

Brassihyökkääjä Klaussin laukoma osuma toi Klubille helpottavat kolme pistettä Kuopiosta ja sunnuntain tasaväkinen liigakohtaaminen päättyi mestarisuosikin voittoon 0-1.

- Ei ollut helppo voitto. Aika vaisua oli meidän hyökkäyspelaamisemme tänään, emmekä me saaneet sitä toimimaan kunnolla tänään. KuPS oli hyvä puolustamaan. Me tehtiin tarvittava: asenne oli hyvä ja tehtiin muutamat maalintekopaikat, päävalmentaja Mika Lehkosuo totesi.

- Me kestettiin hyvin KuPS:n muutamat vaaralliset erikoistilannemylläkät. Pallollinen pelaaminen ja itseluottamus korjautuvat muutaman pelin sisällä. Puolustustekeminen oli hyvää myös Kemiä vastaan, nyt se oli tarpeeksi hyvää. Tästä meidän on hyvä jatkaa, valmentaja muistutti.

"Banan" mukaan ihan parasta HJK:ta Savon Sanomat Areenalla ei nähty, mutta kauden tässä vaiheessa pisteiden merkitys nousee arvoonsa.

- Vähän vaisummalla pelillä me haettiin tänään kolme pistettä. Toisella puoliajalla pelaamisessa tapahtui ehkä pientä edistystä ensimmäiseen puoliaikaan verrattuna. Me luotiin muutama hyvä paikka, vähissä ne oli kaikilla. Tasainen peli, arvokas voitto, Lehkosuo sanoi.


HJK - FC Inter sunnuntaina 2.9. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia