AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 23.8.2018

KuPS-toppari luottavaisena: "Mitalinkiilto on silmissä"

KuPS-toppari luottavaisena: "Mitalinkiilto on silmissä"

KuPS metsästää tiukasti mitalia. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS on selättänyt loppukesän pienen suvantovaiheensa ja on noussut jälleen mukaan mitalitaistoon. Kesken kauden kuopiolaisten takalinjoille tullut Pikkuhuuhkajien vakiokasvo Juho Pirttijoki on luottavaisella mielellä syksyn suhteen.

- Mitalinkiilto on silmissä. Kyllä me jonkin värinen mitali otetaan. Tosin pronssia kirkkaampi vaatii jo todella hyvää onnistumista loppukaudesta, mutta jalkapallossa kaikki on mahdollista, Pirttijoki sanoo.

KuPS on ennen viikonvaihteen kierrosta sarjassa kolmantena. Kärkijoukkue HJK on 12 pinnan päässä ja toisena majailevaan RoPS:iin on matkaa seitsemän pinnaa.

- Meillä on nyt kolme voittoa alla ja siitä on hyvä jatkaa. Edellinen ottelumme Interiä vastaan ei ollut paras mahdollinen, mutta se tärkein, eli voitto tuli silti, Pirttijoki sanoo.

Pirttijoki, 21, siirtyi kuopiolaisjoukkueeseen Allsvenskan-seura GIF Sundsvallista loppukauden mittaisella lainalla heinäkuun alussa.

- Siinä oli muutaman harjoituksen jälkeen heti europelit edessä. Vaikka putosimme FC Kööpenhaminaa vastaan, niin pelasimme ihan hyvin ja pääsin heti erinomaisesti joukkueeseen sisään. Hyvin on mennyt kaiken kaikkiaan, Pirttijoki kiittelee.

Seuraava haaste KuPS:lla on edessä sunnuntaina, kun HJK saapuu vierailulle Savon sydämeen.


KuPS-HJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 26.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia