AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2018

​Turussa valmiita KuPS:n vierailuun: "Fakta, että kotimatsit pitää voittaa"

​Turussa valmiita KuPS:n vierailuun: "Fakta, että kotimatsit pitää voittaa"

Kuva: Juha Tamminen

Turussa kohtaa lauantaina kaksi kovavireistä joukkuetta, kun FC Inter isännöi KuPS:aa.

KuPS on ollut FC Interille tällä kaudella hankala vastus. KuPS vei kauden ensimmäisen kohtaamisen Kuopiossa maalein 5-1 ja Turussa pelatun edellisen kohtaamisen 1-0.

- Aina vaikea KuPS vastassa. Pitää myös huomioida, että se on meidän kotimatsi ja se vain on fakta, että kotimatsit pitää voittaa. Viime aikoina ollaan päästy siihen, että kotona ollaan voitettu ja vähintään tasapeli pelattu vieraissa. Niin sen olisi pitänyt mennä koko kauden, kokenut Interin pelimies Mika Mäkitalo toteaa.

Inter ei ole hävinnyt otteluakaan sitten edellisen KuPS:n kohtaamisen, joten turkulaisleirissä ollaan hyvällä itseluottamuksella valmistautumassa lauantaiseen otteluun.

- KuPS on hyökkäysvoimainen joukkue ja he tuovat haasteita matsiin. Jos jatketaan kuten viisi viime matsia, niin kolme pistettä jää Turkuun, Mäkitalo lupaa.

Interillä on hyvä pelaajatilanne ja päävalmentaja John Allenilla on positiivinen ongelma, ketkä marssitetaan lauantaina kentälle.

- Meillä on hyvä tilanne. Ainoastaan yksi jätkä on enää sairastuvalla. Aika optimaalinen tilanne ja se tuo myös kilpailutilannetta jokapäiväiseen treenaamiseen. Pitää ansaita se pelipaikka. Nyt on valmentajalla myös vaihtoehtoja lähteä katselemaan millä kokoonpanolla KuPS kaatuu, Mäkitalo toteaa.

FC Inter – KuPS Veritas Stadionilla lauantaina 18.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia