AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2018

Honkavaara riemuitsi: "Hieno voitto"

Honkavaara riemuitsi: "Hieno voitto"

Voitto maistu "Honsulle". (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS haki arvokkaat pisteet FC Interiltä lauantaina 1-0-voiton myötä.

KuPS-joukkueen brasilialaishyökkääjä Lucas Rangel viimeisteli voittomaalin rangaistuspotkusta 11. peliminuutilla. Kotijoukkue Interillä oli ottelussa omat mahdollisuutensa. KuPS-maali pysyi koskemattomana osin onnettarenkin avustuksella ja KuPS-joukkue pääsi viettämään iloisia voitonjuhlia kolmatta kertaa peräkkäin.

Tasaväkinen ja tiukka mitalikamppailu jatkuu edelleen hyvistä asemista sarjakauden kääntyessä syksyn loppusuoralleen.

- Hieno voitto. Lopussa jalka alkoi painaa ja vastustaja pääsi vyöryttämään. Hyvin me selvisimme. Interillä oli saumoja, hyvä näin. Meillä on hyvä saldo kolmesta pelistä ja tästä meidän on hyvä jatkaa HJK-peliin, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi.

Maalivahti Otso Virtanen torjui tämän liigakauden kolmannen nollapelinsä. Kaikki nollapelit ovat tulleet maalivahdin omassa kotikaupungissa Turussa: kesäkuussa pelatussa TPS-ottelussa (0-0) ja tämän kauden molemmissa Inter-otteluissa.

- Otsolta hyvä suoritus. Hän oli tänään hyvä ja teki hyviä torjuntoja.

- Joukkueessa on nyt hyvä fiilis. Välillä tarvitaan onneakin, tällä kaudella meillä ei ole sitä paljoa ollut, nyt oli. Upea taistelu ja pelaajat olivat tosi sitoutuneita. Meillä on nyt hyvä jatkumo, miehiä tulee takaisin kokoonpanoon ja me parannamme koko ajan, valmentaja muistutti.


KuPS-HJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 26.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetykenä Ruudusta.

Lisää uutisia