FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 16.8.2018

​Turussa edetään peli kerrallaan: "Panokset kovenee"

​Turussa edetään peli kerrallaan: "Panokset kovenee"

Kuva: Juha Tamminen

TPS on Veikkausliigassa putoamisuhan alla. Turussa keskitytään peliin kerrallaan ja koetetaan raapia tarvittavat pisteet sarjapaikan uusimiseen.

TPS kohtaa vielä IFK Mariehamnin ja PS Kemin, joiden kanssa turkulaiset tiukimmin taistelevat sarjapaikkansa puolesta. TPS:n konkaripeluri Sami Rähmönen ei kuitenkaan mieti vielä tulevia "kuuden pisteen" otteluita, vaan jokaisesta ottelusta pyritään hakemaan voitto.

- Kyllä tässä ottelu kerrallaan edetään. Kun pelillisesti miettii, miten ollaan kaikkia joukkueita vastaan pelattu, niin kenet tahansa voidaan voittaa. Ei vain olla pystytty voittamaan niitä pelejä.

- Se on totta, että siellä on PS Kemi ja IFK Mariehamn meidän niin sanotut päävastustajat, mutta me edetään peli kerrallaan ja jokaiseen peliin mennään asenteella, että pisteitä saadaan, Rähmönen painottaa.

Syksyn sanotaan olevan jalkapallon pelaajien parasta aikaa. Rähmönen on samaa mieltä, vaikkakin taisto tapahtuu sarjan häntäpäässä.

- Kyllä. Syksyn myötä panokset ja pelit kovenee. On mitalipeliä ja putoamistaistoa, jossa me olemme mukana. Taisto on kovaa sarjan molemmissa päissä ja se on kiva asia. Monesti pelaajat pelaa myös omista työpaikoistaan tulevaisuutta ajatellen. Kaikkea sellaista maustetta peleissä mukana, Rähmönen pohtii.

TPS-VPS Veritas Stadionilla perjantaina 17.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia