FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.33 // 16.8.2018

​HJK:lla revanssin paikka: "Siellä oltiin aika pinteessä"

​HJK:lla revanssin paikka: "Siellä oltiin aika pinteessä"

Mikko Sumusalo palasi täksi kaudeksi HJK:hon Saksasta. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n puolustaja Mikko Sumusalo uskoo hyvään tulokseen torstain Eurooppa-liigan karsintaottelussa.

HJK pelaa torstaina Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toisen osaottelun slovenialaista Olimpija Ljubljanaa vastaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi viime viikolla Ljubljanassa isäntien selvään 3-0-voittoon.

Tulos oli helsinkiläisille iso pettymys ja jätti paljon petrattavaa toiseen osaan.

– Heillä yksilöt ovat aika hyviä, osasivat hyvin käyttää tilaa hyödyksi ja pelasivat hyvin 1-2 kosketuksella palloa eteenpäin ja tarvittaessa taakse, oli todella vaikea päästä iholle. Etenkin toisella puoliajalla tuntui, että ollaan pinteessä. Ei saatu parasta osaamista esiin siellä, HJK:n laitapuolustaja Mikko Sumusalo kertasi.

Kesällä HJK:hon palannut Sumusalo uskoo, että kolmen maalin ero on mahdollisuus kiriä kiinni torstain kotiottelussa.

– Kaikki on vielä mahdollista. Minä henkilökohtaisesti ainakin uskon hyvään tulokseen ja, että meillä on mahdollisuudet kiriä etumatka umpeen. Terävä alku, siihen pari maalia, niin meidän itseluottamus nousee ja vastustajalla alkaa puntit tutisemaan.


Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toinen osaottelu HJK-Olimpija Ljubljana pelataan torstaina 16.8. klo 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta klo 18.55 alkaen.

Lisää uutisia