FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2018

​HJK:lla edessä kova haaste torstaina - "Ehdottomasti voitettavissa oleva joukkue"

​HJK:lla edessä kova haaste torstaina - "Ehdottomasti voitettavissa oleva joukkue"

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti uskoo Klubin mahdollisuuksiin edetä jatkoon Eurooppa-liigan kolmannelta karsintakierrokselta.

HJK jatkaa europelejään torstaina Sloveniassa.

Hallitseva Suomen mestari HJK pelaa torstaina Ljubljanassa Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen avausottelunsa Slovenian mestari Olimpija Ljubljanaa vastaan.

Olimpija kukisti kilpailun toisella karsintakierroksella pohjoisirlantilaisen Crusadersin yhteismaalein 6-2. HJK puolestaan tippui Mestarien liigan karsinnoista kokemalla toisella karsintakierroksella tappion jälkimmäisessä osassa valkovenäläiselle Bate Borisoville.

- Ljubljana on parhaimmillaan erinomainen, mutta toistaiseksi heidän pelinsä taso heittelehtii tosi kovasti. Eli sekä pelin sisällä että ottelusta toiseen se on hyvin turbulenttia, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoi.

- Jos analysoin heidän neljää viime peliään, niin kaikki ovat hyvin erityyppisiä. Viimeisimmässä pelissä ensimmäisten 20 minuutin ja viimeisten 20 minuutin ero oli kuin yö ja päivä. Heillä on tosi iso tasoero otteluiden välillä.

Riihilahti näkee HJK:lla olevan hyvät saumat jatkoon, jos sarjakärjen peliesitykset ovat kohdallaan.

- Se on ehdottomasti voitettavissa oleva joukkue. Onnistumisella meillä on erinomaiset saumat.


Olimpija Ljubljana-HJK pelataan torstaina 9.8. kello 21 Suomen aikaa.Lisää uutisia