AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 4.8.2018

Koskela myönsi: "Tasapeli oli varmasti suhteellisen reilu tulos"

Koskela myönsi: "Tasapeli oli varmasti suhteellisen reilu tulos"

Toni Koskelaa jäi hiukan harmittamaan voiton karkaaminen. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS oli lähellä haalia itselleen täyden pistepotin mukaansa vierasottelusta HJK:ta vastaan lauantaina, mutta loppujen lopuksi tuloksena oli 2-2-tasapeli.

Simo Roiha ja Giorgi Gorozian tilalle kentälle vaihdettu Vahid Hambo juonivat vieraat 2-1-johtoon, kun ottelua oli pelaamatta enää kymmenisen minuuttia. Roiha laittoi Hambon juoksuun, RoPS:n uusi kärkimies osoitti välittömästi terävyytensä. Pienellä siirrolla Hambo sai vedettyä HJK-puolustajan sivuun ja pääsi laukomaan RoPS:n johtoon.

- Hieno maali ja hyvä suoritus. Se oli tyylikkäästi ja laadukkaasti tehty osuma, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskelakin kehui ottelun jälkeen.

- Silloin kun vastustaja prässää korkealta, me tarvitaan sellainen target-hyökkääjä, joka kykenee myös pitämään palloa. Tänään Vahid pystyi muutamia kertoja siihenkin.

RoPS:n kannattajakatsomo eli viimeiset minuutit tulisilla hiilillä. HJK:n paine RoPS-maalilla oli kova. Lopulta Veikkausliigan maalipörssiä johtava Klauss osoitti ominaisuuksiaan, kääntyi RoPS:n rangaistualueen sisällä ja laukoi isännät tasoihin.

- Lopun viimeisillä minuuteilla aloimme jo väsymään emmekä pystyneet pitämään palloa, Koskela myönsi.

- Varmasti tasapeli oli suhteellisen reilu tulos, mutta tänään meillä olisi ollut sauma voittaa HJK. Meillä oli kuitenkin kokoonpanossa paljon muutoksia, ja jouduimme laittamaan hiukan keskenkuntoisiakin pelaajien kentälle.


RoPS-IFK Mariehamn Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 12.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia