AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 2.8.2018

Eremenko Pohjanmaan derbyn alla: "Kiva olla taas kotona"

Eremenko Pohjanmaan derbyn alla: "Kiva olla taas kotona"

"Jere" tähyää täyteen pistepottiin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK palaa pienen tauon jälkeen kotiyleisönsä eteen perjantaina, kun vierailulle saapuu pohjanmaan derbyssä VPS.

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko näkee joukkueen pelissä hyviä merkkejä vaisuista tuloksista huolimatta ja tietää myös mistä kenkä puristaa.

- Meidän täytyy erityisesti parantaa meidän hyökkäystämme ja mitä teemme hyökkäyskolmanneksella. Niiden eteen teemme töitä näinä päivinä ennen derbyä. Tarvitsemme siellä parempaa liikettä ja laadukkaampia syöttöjä. Puolustusmielessä pärjäämme paremmin.

- Ongelma ei myöskään ole hyökkäykseen lähdössä, tai keskikentällä, vaan ongelmia on viimeisellä kolmanneksella hyökkäyspäässä. Se on toki kaikkein vaikein alue kaikille joukkueille, mutta meidän erityisesti pitää parantaa sitä osa-aluetta pelistämme, sanoo Eremenko.

SJK oli evakossa U19-poikien EM-lopputurnauksen myötä ja pääsee nyt pitkästä aikaa kotikentälleen, mistä Eremenko uskoo olevan apua.

- On kuitenkin mukava päästä taas kotiin. Sitä haluaisi aina koti-vieras-koti tahdin, mutta nyt meillä oli kolme vierasottelua putkeen, jotka kaikki hävisimme. En sanoisi että pelasimme huonosti vieraissa, mutta peli ei ollut sillä tasolla millä se pitäisi olla.

- Kotona olemme kuitenkin saaneet hyviä tuloksia, joten on kiva olla taas kotona, omien katsojien ja faniemme edessä, Eremenko tähdentää.


SJK-VPS OmaSp Stadionilla perjantaina 3.8. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia