AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2018

KuPS:n Honkavaara tappiosta huolimatta: ”Hyvään suuntaan me olemme menossa”

KuPS:n Honkavaara tappiosta huolimatta: ”Hyvään suuntaan me olemme menossa”

Jani Honkavaaran KuPS taipui VPS:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ei pystynyt kasvattamaan omaa pistetiliään sunnuntain Veikkausliigakierroksella, kun tiiviisti puolustanut Vaasan Palloseura onnistui suojelemaan 1-2-johtoasemaansa viimeiseen loppuvihellykseen saakka.

KuPS-valmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen joukkueen pelilliseen ilmeeseen, vaikka pisteitä ei nyt Kuopiossa pystyttykään saavuttamaan.

- Laukaukset olivat 20-3. Meillä oli 10 laukausta kohti maalia hyviltä paikoilta. Vaasan maalivahti pelasi hyvän pelin. Olen tosi ylpeä joukkueesta: Vaasa näytti väsyneeltä ja me näytettiin tuoreelta. Tämä on vähän hämmentävää, vahvoilta me näytettiin alusta lähtien. 0-1-maalissa pallo vaihtoi suuntaa ja 1-2-maali tuli harhasyötöstä ja se oli huonosti puolustettu 1v2-tilanne. Paikkoja oli riittävästi tehdä maaleja. Vaasa puolusti urheasti ja maalivahti pelasi huippupelin, valmentaja muistuttaa KuPS:n sivuilla.

KuPS:n eurokiireet ovat loppu ja joukkue voi keskittyä pelkästään Veikkausliigaan.

- Nyt me päästään takaisin normaalirytmiin. Kaikki pelaajat ovat ehjinä, Ruben Gabriel tulee toivottavasti pian takaisin ja Jiri Nissinenkin on tekemässä paluuta. Tabi Manga pelasi tänään ensiminuutit Veikkausliigassa. Meillä on mukava tilanne ja nyt meillä on ehjä viikko työstää omaa peliä. Meillä on hyvä loppuohjelma ja voittoja pitää näistä peleistä napsia. Puolustus on hyvässä kuosissa, maalit nyt olivat mitä olivat mutta hyvään suuntaan me ollaan menossa, Honkavaara korostaa.


PS Kemi – KuPS sunnuntaina 29.7. kello 19.00 Sauvosaaressa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia