AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2018

RoPS-luotsi Koskela tyytyväinen suojattiensa esitykseen

RoPS-luotsi Koskela tyytyväinen suojattiensa esitykseen

Toni Koskela iloitsi omiensa esityksestä. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura tukevoitti lauantaina asemaansa Veikkausliigan kärkipäässä, kun SJK kaatui Rovaniemen Keskuskentällä 1-0 (0-0) Simo Roihan maalilla. Antonio Reguero pelasi kauden kolmannentoista nollapelinsä.

Huolimatta siitä, että joukkueen kokoonpano oli jälleen kokenut muutoksia, oli RoPS:n esitys erittäin pirteä.

- Nyt olimme huomattavasti parempia siinä, miten saimme liikuteltua SJK:n ensimmäistä prässilinjaa ja löysimme vapaita pelaajia, RoPS:n päävalmentaja Koskela arvioi seuransa verkkosivuilla.

- Toki olimme tehneet pieniä muutoksia meidän muotoonkin, jotta saimme ylivoimia halutuille paikoille ja sitä kautta löytäisimme vapaita pelaajia. Sen seurauksena olimme useammin syvemmällä vastustajan puoliskolla ja SJK joutui puolustamaan matalalla pitkiä hetkiä.

Yksi odotettu palaaja RoPS-kokoonpanoon oli laidalla uurastanut Agnaldo Moraes. Brasilialainen jatkoi suoraan siitä, mihin oli ennen loukkaantumistaan päättänyt.

- Agnaldo on hyvä jalkapalloilija, Koskela kehuu.

- Hän pystyy pitämään huolta pallosta, tekee järkeviä ratkaisuja ja tunnistaa ne hetket, jolloin meidän pitää joko edetä tai vain säilyttää pallonhallinta. Hän on varma pelaaja.


RoPS-FC Inter Rovaniemen keskuskentällä torstaina 26.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia