AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 19.7.2018

​SJK:n runkomies pettyi edelliseen otteluun - "Kaksi todella isoa virhettä"

​SJK:n runkomies pettyi edelliseen otteluun - "Kaksi todella isoa virhettä"

Mehmet Hetemaj'n SJK hävisi viime pelinsä FC Interille Turussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK palasi "tuttuun kaavaan" viime viikon pelissään FC Interiä vastaan.

FC Inter korjasi viime lauantaina täydet pisteet kaatamalla SJK:n kotonaan 2-0. Maalit syntyivät jo toisella ja 16. minuutilla ja jäivät pelin ainoiksi.

SJK:n kapteenistoon kuuluva keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj pettyi tapaan, jolla tappio tuli. Samalla SJK:n kahden pelin voittoputki katkesi.

- Interiä vastaan oli sitä, mitä meillä on ollut käytännössä koko kauden. Pois lukien nämä kolme edellistä peliä ja joitain pelejä tuossa sieltä sun täältä. Harvoin on ollut niitä pelejä, ettei tehdä virheen virhettä, Hetemaj sanoi.

Henkilökohtaiset virheet ovat käyneet "Kerholle" kalliiksi tällä kaudella.

- Ennen Inter-peliä oli kolme ottelua, joista saimme poistettua henkilökohtaiset virheet. Nyt Interiä vastaan tuli taas kaksi todella isoa, henkilökohtaista virhettä ja Inter teki maalit. Interillä oli kai kolme laukausta ja kaksi maalia. He tekivät sen, mitä heidän tarvitse, me itse käytännössä teimme ne maalit itsellemme.

- Se oli se pelin kuva: he saivat punaisen kortin (avausjakson lopussa) ja pidimme palloa. Syöttöjä taisi olla lähes 800, kun heillä oli 200. Inter käytännössä istui ja odotti, ja me teimme aika aikaisin kaksi todella helppoa henkilökohtaista virhettä, pelin tuolla kertaa vaihtopenkiltä katsellut Hetemaj harmitteli.


RoPS-SJK Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 21.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia