AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 16.7.2018

PS Kemi vahvisti maalivahtiosastoaan

PS Kemi vahvisti maalivahtiosastoaan

Tatu Kujanpää siirtyy Kakkosen TP-47:stä PS Kemin liigajoukkueen maalivahtiosastolle.

Seurat pääsivät siirrosta sopimukseen maanantaina. PS Kemi on tehnyt Kujanpään kanssa vuoden 2020 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

– Hyvältä tuntuu, tottakai. On mukava ottaa seuraava askel urallani, Kujanpää kommentoi siirtoaan PS Kemin sivuilla.

– Toivotamme Tatun avosylin tervetulleeksi joukkueeseen ja hän on tärkeä osa tiimiä ainakin kaksi seuraavaa vuotta, toteaa PS Kemin päävalmentaja David Hannah.

23-vuotiaan Kujanpään roolina on aluksi toimia PS Kemin kakkosmaalivahtina, mutta nuorukaisen tavoitteena on luonnollisesti päästä myös tositoimiin, eikä hän pelkää uusia haasteita ja aikoo taistella peliajasta Mikko Vilmusen kanssa.

– Ilman muuta haluan päästä kentälle. Siitähän tässä on kyse, että saa pelata, Kujanpää paaluttaa.

Kujanpää kertoo pelanneensa ensimmäisen miesten ottelunsa FC Kemin paidassa Kolmosessa vuonna 2013.

– Sitten siirryin Tornioon ja olin aluksi kakkosmaalivahtina. Vuonna 2014 loppukaudesta pääsin jo kentälle näyttämään taitojani ja vuodesta 2015 lähtien olen pelannut Torniossa Kakkosta ykkösmaalivahtina.

Tammikuussa 1995 syntynyt Kujanpää on kemiläisen FC Kemin kasvatti, joka siirtyi TP-47:n riveihin ja maalivahtivalmentaja Eero Mäki-Jokelan valmennukseen vuonna 2012. Kaudesta 2015 saakka Kujanpää hoiti TP-47:n edustusjoukkueen ykkösmaalivahdin paikkaa ja on pelannut Palloliiton aikuisten sarjoissa 153 ottelua.

Kaudella 2017 Kujanpää toimi TP-47:n kapteenina pelaten kaikissa miesten edustusjoukkueen 24:ssä virallisessa ottelussa. Myös tällä kaudella Kujanpää on pelannut TP-47:n kaikissa 12 Kakkosen ottelussa.


Ilves-PS Kemi Tammelan stadionilla sunnuntaina 22.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia