AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 12.7.2018

KuPS-luotsi Honkavaaran ensimmäinen europeli päättyi tappioon: "Oli vaikea peli"

KuPS-luotsi Honkavaaran ensimmäinen europeli päättyi tappioon: "Oli vaikea peli"

Jani Honkavaara KuPS kärsi niukan kotitappion. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura piti Tanskan nimekästä suurseuraa tiukilla torstaisessa kotiottelussaan Savon Sanomat Areenalla. Peli eteni maalittomissa lukemissa aina 75 peliminuutille saakka, kunnes Robert Skov onnistui laukomaan pallon lujaa kuopiolaisverkkoon ja FC Kööpenhamina pääsi juhlimaan 0-1-vierasvoittoa Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen 1. osaottelussa.

KuPS-valmentaja Jani Honkavaara oli ylpeä keltamustan osoittaman vahvan taistelutahdon johdosta.

- Oli vaikea peli. FCK on vahva joukkue. Olen tyytyväinen ensimmäiseen 30-minuuttiseen, se meni pelisuunnitelman mukaisesti. Sen jälkeen peli vähitellen aukeni ja FCK pääsi hallitsemaan peliä ja me juostiin pallon perässä, valmentaja toteaa seuransa verkkosivuilla.

- Toiselle puoliajalle me muutettiin vähän muotoamme. Typerä maali päästettiin, se oli kaunis viimeistely. sen jälkeen me otettiin pientä riskiä ja jahdattiin maalia, ei saatu sitä. Olen tyytyväinen esitykseen ja pelaajat juoksivat tänään paljon, valmentaja muistuttaa.

Honkavaaran mukaan pelisuunnitelma piti 30 minuuttia.

- Sitten me alettiin menettää pikkuasioita ja sen jälkeen isoja asioita. Pelaajat väsyivät, välit aukesivat ja FCK käytti ne hyvin. Sanoin kopissa pelaajille, että olen ylpeä heistä. Vielä on peli jäljellä ja nyt valmistaudutaan siihen, Honkavaara toteaa.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 22.7. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia