AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 7.7.2018

​Turussa lauantaina klassinen kuuden pisteen ottelu: "Meillä on mahdollisuus"

​Turussa lauantaina klassinen kuuden pisteen ottelu: "Meillä on mahdollisuus"

Kuva: Juha Tamminen

Lauantaina Veikkausliigassa pelataan tärkeistä pisteistä, kun sarjataulukon häntäpään joukkueet TPS ja PS Kemi kohtaavat. Kemiläisten maalivahti Oskari Forsman tietää ottelun tärkeyden.

Kemissä on sattunut ja tapahtunut viime viikkoina, kun seuran pitkäaikainen päävalmentaja Jari Åhman sai väistyä ja hänen tilalleen palkattiin skotlantilainen David Hannah, joka oli punasinisten penkin päässä ensimmäistä kertaa viime keskiviikkona HJK:n vieraana.

- Olosuhteet huomioon ottaen, pitää olla ylpeä, että jätkät yrittivät kaikkensa, Forsman kertoi heti ottelun jälkeen Ruudun haastattelussa.

PS Kemi on jo ilmoittanut, että se etsii vahvistuksia tulevien viikkojen aikana. Forsmanin mukaan lisää pelaajia tarvitaan.

- Meillä on pirun pieni rosteri. Kyllä se tekijämiehiä huutaa, että saisimme hommat kasaan ja säilyisimme sarjassa, Forsman tietää.

Vaikka Hannah on ehtinyt valmentaa PS Kemiä vasta pienen hetken, voidaan pelitavassa nähdä muutoksia nopeastikin. Pieniä elemettejä pystyi havaita jo HJK-ottelussa, TPS:ää vastaan odotettavissa on vielä enemmän uuden päävalmentajan näköistä peliä.

- Suoraviivaisempaa jalkapalloa haluamme pelata isossa kuvassa enemmän. Yritämme myös prässätä ylempää kuin aikaisemmin. Kyllä tässä vain aika näyttää, millaista peli tulee olemaan. Tekemisen meininki on joka tapauksessa ollut treeneissä, Forsman vakuutti

Lauantain ottelu Veritas Stadionilla on valtava molemmille joukkueille. PS Kemi on sarjataulukon jumbosijalla 11 pisteen kera. TPS on puolestaan sarjan toiseksi viimeisenä 13 pisteellään.

- 6,87 pisteen ottelu on tiedossa, joten hyvän taisteluilmeen otamme mukaan. Haluaisimme saada enemmän pallonhallintaa ja sitä kautta paikkoja. Vielä kun saamme (Aliyu) Abubakarin pois pelikiellosta, niin meillä on mahdollisuus saada se vähimmäistulos eli tasapeli, mutta kyllä me voittoa tietysti haemme. Varsinkin, kun sarjatilanne on tällainen, Forsman päätti.


TPS-PS Kemi Veritas Stadionilla lauantaina 7.7. klo 14.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia