AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2018

Vuorinen helpottuneena: "Olen ylpeä joukkueesta"

Vuorinen helpottuneena: "Olen ylpeä joukkueesta"

Vepsun vaihtopenkilläkin oli aihetta juhlaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Komea 3-1-vierasvoitto FC Interistä maistui mainiosti VPS:lle lauantaina.

Kotijoukkue Inter aloitti ottelun terävästi, mutta vartin pelin kohdalla VPS rakensi puolestaan mallikkaan hyökkäyksen, joka päättyi siihen, että Juha Hakola keskitti laidalta ja Douglas Caé puski pallon maaliin lähietäisyydeltä. Maali oli varsin odotettu, sillä osuma oli vasta brassin ensimmäinen Veikkausliigassa.

- Olen iloinen Douglasin puolesta. Sekä sisäinen, että ulkoinen paine on kasvanut hänen kohdallaan koko ajan ja varmasti tämä helpotti hetkeksi, että hän itsekin näkee, että pystyy edelleen tekemään maaleja. Pitää toivoa, että hän pystyy jatkamaan tästä. Toki siihen vaikuttaa meidän hyökkäyspelikin, mutta kyllä se on hyökkääjän arkea, että paikoista pitää laittaa pallo maaliin, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi pelin jälkeen.

Täysi pistepotti Turusta maistui makealta VPS-leirissä.

- Olen ylpeä joukkueesta. Isossa kuvassa alkukausi on ollut vaikea. Olemme pelanneet paljon tasaisia pelejä, joita ei ole pystytty kääntämään voitoksi. Ei ole helppoa näissä hetkissä ja olen tyytyväinen siihen miten nousimme tästä tilanteesta. On vahva olo joukkueesta ja ehkä ne RoPS-pelin jälkeiset kinastelut olivat herätyskin, Vuorinen analysoi pelin jälkeen jatkaen:

- Peliä kun miettii, niin se oli suhteellisen hyvä esitys meiltä. Meillä oli vaikeitakin jaksoja, mutta nyt pystyimme ne hoitamaan. Maalivahti otti torjunnan silloin, kun se piti ottaa ja pelaajat tyyliin makasivat pallon päällä siinä vaiheessa kun se pyöri maalin edustalla. Tietysti on hienoa myös se, että kapteeni Strandvall nousi esille tehden kaksi maalia.


VPS-IFK Mariehamn Elisa Stadionilla keskiviikkona 20.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia