AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2018

​Vieraileeko Turussa ärsytetty vastustaja? "Tulevat varmasti latautuneina"

​Vieraileeko Turussa ärsytetty vastustaja? "Tulevat varmasti latautuneina"

Mika Ojala ja FC Inter kohtaavat seuraavaksi lauantaina VPS:n. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Mika Ojala uskoo VPS:n voitonnälän kasvaneen entisestään tiistain tapahtumien myötä.

FC Inter voitti PS Kemin tiistaina "vain" 1-0, mutta turkulaisten Mika Ojalan mielestä peli oli suhteellisen ehjä.

- Pystyttiin aika hyvin pitämään Kemi pois maalipaikoilta. Totta kai meidän pitää vielä saada lisävaihde siihen, että pystyttäisiin tappamaan se peli ja tehtyä toinen maali, tehtyä työmme helpommaksi. Mutta aika hyvin oli kontrollissa peli. Siinä mielessä löytyy totta kai parannuskohtia, mutta se nollapeli tietysti lämmittää, Ojala kertasi.

- Meille on mennyt viime matseissa paljon maaleja omiin. Nyt saatiin tilkittyä se puolustus ja nyt koitetaan jatkaa siitä ja kehittää vielä hyökkäyspeliä paremmaksi, että pystyttäisiin tekemään vielä enemmän maaleja. Ihan ok matsi oli.

Seuraavaksi Inter jatkaa pelejään VPS:ää vastaan. Lauantain ottelu pelataan Turussa.

Ojala uskoo VPS:n saapuvan Kupittaalle nälkäisenä, sillä vaasalaiset kokivat tiistaina karun tappion Rovaniemellä. RoPS:n 1-0-voittomaali syntyi lisäajan viidennellä minuutilla.

- Varmasti heitä jäi kaivelemaan se viime hetken maali siellä Rovaneiemellä. Tulevat varmasti latautuneina Turkuun ja haluavat kääntää sen ja saada taas tuloksen. "Vepsu" on tosi pelaava joukkue ja ollaan kerran pelattu heitä vastaan (tällä kaudella). Tiedetään kyllä heidän vahvuudet. Uskon, että he haluavat tulla tänne ja koittaa pitää palloa mahdollisimman paljon ja pelata sillä omalla tyylillä.

- Siinä mielessä ei tule varmaan yllätyksenä, mitä he aikovat tehdä. Meidän vaan täytyy pystyä vastaamaan siihen ja löytää ne heikkoudet heidän pelistään. Uskon, että tulee hyvä futismatsi. Vepsua vastaan on aina kiva pelata futista. Tietää, ettei sieltä varmaan hirveästi ainakaan sitä pitkää palloa varmaan ole tulossa. Katsotaan se paremmuus siinä, kumpi on parempi pallollisessa pelissä.


FC Inter-VPS Veritas stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia