FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 13.6.2018

​Vasara käänsi katseet jo lauantain kovaan koitokseen

​Vasara käänsi katseet jo lauantain kovaan koitokseen

Vesa Vasara käänsi katseet jo lauantain KuPS-otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

Hongan valmentaja Vesa Vasara otti nöyränä pisteen mukaan Lahdesta.

Honka pelasi FC Lahtea vastaan jo toistamiseen tasapelin tällä kaudella.

- FC Lahden maalin jälkeen olimme pelin päällä ja pääsimme hyökkäämään. Kuitenkaan emme saaneet luotua tarpeeksi hyviä maalipaikkoja, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara tiivisti avausjakson lyhyen ytimekkäästi.

FC Lahti hallitsi ja painoi lopussa, mutta aivan huippupaikkoja kotijoukkue ei onnistunut luomaan. Macoumba Kandji pääsi lopussa vielä puolittaiseen läpiajoon, mutta senegalilaishyökkääjä ei onnistunut saamaan laukausta aikaan. Lopulta erotuomari Antti Munukka vihelsi pilliinsä ja se tarkoitti sitä, että pisteet menivät jakoon Lahdessa.

Vasara summasi toisen puoliajan ja koko ottelun seuraavasti:

- Saimme toisen puoliajan alkuun heti tasoituksen ja olimme hyvin pelissä mukana. Sen jälkeen meni vähän vaikeammaksi ja valuimme alas, jonka takia hyökkäykset jäivät lyhyeksi ja fyysisesti jouduttiin koville. Pystyttiin kärsimään hetkittäin, eikä annettu Lahdelle hyviä maalipaikkoja.

- Tasainen vääntö ja nöyrästi piste mukaan. Sitä kautta kohti tulevan lauantaina KuPS-ottelua.


FC Honka-KuPS Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia