AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2018

Voiton menetys harmitti Vuorista - "Ei palkintoa pitkään aikaan"

Voiton menetys harmitti Vuorista - "Ei palkintoa pitkään aikaan"

Pisteestä jäi Petri Vuoriselle karvas sivumaku. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS joutui taipumaan johotasemasta tasapeliin perjantaisessa Pohjanmaan derbystsa SJK:ta vastaan.

VPS-päävalmentaja Petri Vuorinen oli selvästi pettynyt johdon karkaamiseen.

- Toivoin ennen peliä, että olisi tunnelmaa ja sitä oli tänään. Harmittaa, että menetimme johdon. Peli oli meillä hyvin hallussa pitkiä jaksoja. Rankkari toki aina johtuu jostain ja tuomari näkee ja puhaltaa sen. Harmittaa pelaajien puolesta. Olemme pelanneet hyviä pelejä, pitäneet vauhtia, päässeet hyökkäämään ja puolustaneet hyvin, emmekä ole saaneet palkintoa pitkään aikaan, Vuorinen harmitteli.

Loukkaantumisia oli molemmilla joukkueilla paljon ja rosterit kaukana niin sanotuista ideaalikokoonpanoista. Tämän suhteen Vuorinen avasi tilannetta VPS:n osalta.

- Emme ole puhuneet loukkaantumisista paljoa. On huolestuttavaa, että niitä on paljon, mutta emme ole halunneet tehdä niistä isoa asiaa. Lisäksi pelaajat ovat täyttäneet roolinsa, mistä olen tosi ylpeä. On ollut hienoa nähdä, että vaikka pelaajia on vaihtunut, niin peli on ollut suhteellisen hyvää.

- Osa on kehittynyt matkan varrella. Berkant Güner on pelannut hyvin eri paikalla kuin normaalisti ja hän suorittaa etenkin nuoreksi, -98-syntyneeksi pelaajaksi hyvin. Jerry Voutilainen pelasi tänään roolissa, mitä hän ei ole ikinä pelannut eli topparina. Esitys oli todella vakuuttava ja näki miten hän teki sen joukkueen puolesta, Vuorinen kommentoi.


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä tiistaina 12.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia